9. Debreceni Szintentartó és Szakmaspecifikus Tanfolyam

Kedves Kollégák!

A MKNFT vezetősége nevében örömmel értesítelek benneteket, hogy 2024. február 1.-3. között megszervezzük a 9. Debreceni Szintentartó és Szakmaspecifikus Tanfolyamot “Gyakorlati neurofiziológiai” címmel.

Színhely: Debreceni Egyetem, Learning Centrum (a 49. kongresszus helyszíne).

Az 50 pontos kötelező szintentartó tanfolyamra és a 68 szakma szerinti pontszámra 5 éven belül minden KNF szakorvosnak szüksége van a működési igazolvány kiadásához. (Szintentartó tanfolyam a kongresszusokat is figyelembe véve, Debrecenben 2028-ban várható).

Emellett szokásosan (KNF szakvizsgával még nem rendelkezőknek), rezidenseknek szakmaspecifikus tanfolyamként is meghirdetjük, tehát más alapszakvizsgához is használható az 50 pont.

A felkért előadók segítségévelúgy gondolom, hogy a mindennapos klinikai gyakorlat szempontjából hasznos programot sikerült összeállítani. A program az OFTEX-en és itt, a honlapon megtekinthető:

A tanfolyamot tesztírással 50 pontra akkreditálták. Mindkét tanfolyam regisztrációs díja egységesen 40.000 forint. KNF szakorvosjelölteknek térítésmentes.

  • Kötelező szinten tartó tanfolyam klinikai neurofiziológia szakorvosoknak. A tanfolyamra csak az OFTEX-en át lehet regisztrálni, ezt a Szak és Továbbképzési Központ intézi. További információ rövidesen a honlapon elérhető lesz (ebéd, stb.). Felhívom mindenki figyelmét az alábbi szabályra:

„A NEFMI 64/2011. (XI.29.) rendelete lehetőséget biztosít arra, hogy az 50 pont elérését lehetővé tevő, szinten tartó tanfolyam résztvevői 5 évente 1 alkalommal 1 szakmára vonatkozóan térítésmentesen (államilag finanszírozottan) vehessenek részt kötelező szinten tartó továbbképzésen. Amennyiben Ön ennél a tanfolyamnál kíván élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, hogy a portálon a regisztrációja alkalmával szíveskedjen bejelölni azt”.

Jelentkezés mindkét tanfolyamra: 2024. 01. 15-ig, utána a helyszínen.

A kongresszus időpontjában télen Debrecen, a Nagyerdő különösen szép. Így valószínű a hasznos tudományos programokat követően mindenki kellemes időt tölthet el a városban, kihasználva a fürdőváros nyújtotta lehetőségeket is. Mindenkit szeretettel várunk Debrecenbe a 9. Szintentartó és Szakmaspecifikus tanfolyamunkra!

Dr. Fekete István
Dr. Fekete Klára
Szervezők